Geen stank meer in je huis
Jouw BEN-woning

Geen stank meer in huis is makkelijker dan je denkt!

De gemiddelde persoon brengt 80% van zijn tijd binnenshuis door, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat een huis lekker blijft ruiken. Stank in huis is vaak al genoeg om je gestoord en onwelkom te voelen.

Ik vind het heerlijk om een aangename geur in huis te hebben, omdat ik een overgevoelige neus heb. Voor mij was het een echte uitdaging om van die stank zoals frieten, na het avondje gourmetten of huisdieren geur af te geraken… En dan nog, bij ons in de buurt ligt industriepark en ‘s nachts begint het soms te stinken… Arggghhhhhh! Ik heb alles geprobeerd: een in azijn gedrenkte handdoek leggen, een pan water met citroen koken en al die ouderwetse dingen . Ik probeerde zelfs een nieuwe deurmat uit... Maar niets werkte!

Gelukkig zitten we in de “geurenwereld” en hebben we een BEN-woning, dus wat hebben we gedaan is: een geurmachine gekoppeld aan het ventilatiesysteem. Nu hebben we continu aanwezige lekkere geur en de stank is definitief verdwenen))

Yes! Lekkere geur in mijn huis zonder kaarsen, wierook of die ouderwetse middeltjes van ons oma! (met alle respect voor oma natuurlijk))) En er is niets beter dan thuiskomen en begroet worden door het kalmerende aroma!

Hoe werkt het?

Er is een ventilatiesysteem-D nodig, WiFi en stopcontact.

Wat is ventilatie-D? Die zorgt voor de toevoer van verse buitenlucht en afvoer van vervuilde binnenlucht. Op deze luchttoevoerbuis wordt een geurmachine aangesloten en zo helpt het ventilatiesysteem ook om de geuren gelijkmatig over verschillende kamers te verdelen, zodat niemand in het huis hoeft te lijden aan de stank))) Kortom, zo laat je je omringen door verse lucht, lekkere geur en meer comfort in huis.

Verbind je geurmachine met WiFi met behulp van onze app en bedien hem met je gsm. Heel overzichtelijk en gemakkelijk.

Voordelen van een heerlijke geur in huis:

  • Minder stress, meer comfort

  • Handig voor als je een bezoek hebt

  • Betere slaap (tip: gebruik onze natuurlijke lavendel olie;)

  • Lekkere geur voor ALLE kamers in huis

  • Geen stank meer (dieren, frieten of iets vanbuiten)

Een heerlijke geur overal in huis hebben?

Contacteer ons snel en we vertellen je over de mogelijkheden.

Aanmelden om een reactie achter te laten
Hoe verhoog je je klantloyaliteit
Is een tevreden klant een loyale klant?