Deze massagekaars doet je presteren op alle vlakken

Deze Italiaanse collectie massagekaarsen is ons vaste favoriet, cosmetische kaarsen bekend als "VIVALU Tribe", bevatten krachtige natuurlijke ingrediënten en aromatherapie essentiële oliën.

Een nieuw natuurlijk product voor de verzorging van je lichaam.

Hydrateert, voedt en parfumeert de huid met de beste plantaardige oliën. De vlam maakt de oliën vloeibaar en enigszins warm voor langdurige aangename tonische werking.
Verwen jezelf of geliefden met de aangename sensaties van de druppels en de lichte vloeibare warme ontspannende balsem die het lichaam tonus en kracht geeft.

️aangename geur

️voedt de huid zeer goed

️lekker warm bij het aanbrengen

️blijft lekker lang meegaan bij het masseren

 Wat is een massagekaars?
Dit is een speciaal type kaars, die bij het branden wordt omgezet in geurige massageolie. Het wordt gebruikt voor ontspanning tijdens het masseren, omdat de olie de handen zachtjes over het lichaam laat glijden, de bloedcirculatie verbetert, de spieren ontspant en pijn elimineert. 

Massagekaarsen, vanwege hun unieke samenstelling, verbranden de huid niet, maar verwarmen deze slechts licht. Niet lang geleden werden massagekaarsen alleen gebruikt in elite spa's. Tegenwoordig kunnen wij ook eens zo een kaarsje uitproberen, dus het is tijd om dit wondermiddel te bestuderen.

 

Waar zijn massagekaarsen van gemaakt?

Als basis gebruiken experts bijenwas (of sojabonen) of vaste cacao / kokosolie. Natuurlijk worden er ook vloeibare organische oliën aan het mengsel toegevoegd, afhankelijk van de werking van de massagekaars.

Amandel, shea en jojoba (zoals in onze kaarsen) zijn perfect voor een ontspannende massage, maar eucalyptus of basilicum zijn meer de componenten voor sportmassage.

Om de huid te kalmeren, kan je een kaars met aloë vera gebruiken. Ook in de samenstelling vind je extracten van planten - lavendel, vanille, gember, citrus. Ze hebben allemaal een gunstig effect op de huid en zorgen voor gladheid en zachtheid na de procedure.

 

Massagekaarsen: hoe werken ze?

Vóór de procedure wordt natuurlijk de lont aangestoken, waardoor de kaars langzaam begint te smelten. Om de olie te gebruiken, is het niet nodig om de kaars uit te blazen. Onze Vivalu kaarspotjes zijn uitgerust met een speciale tuiten voor het gemakkelijk gieten van de balsem op je huid. Trouwens, zo'n ritueel kan een uitstekende afwisseling zijn in het intieme leven. Kaarsen hebben een aromatherapie-effect, elimineren vermoeidheid, verlichten stress en slechte gedachten en dompelen zich onder in een wereld van volledige ontspanning.

 

Hoe worden ze gebruikt?

Voor het ontspannende ritueel moet je een douche nemen en de huid grondig afdrogen. Gesmolten olie moet op een droog lichaam worden aangebracht, omdat het zeer snel afkoelt. Een warm mengsel is veel effectiever en aangenamer tijdens het werk en verspreidt ook actief het aroma. Je kan een kaars gebruiken voor massage op verschillende delen van het lichaam. Na de massage hoef je de olie niet af te wassen: het heeft de neiging om snel te worden geabsorbeerd en heeft een verzorgend effect, waardoor elasticiteit van je huid toenemen.

Bovendien gebruiken specialisten in de nagelindustrie vaak massagekaarsen voor paraffinetherapie en het hydrateren van de nagelriemen.

Gebruik massagekaarsen om lekker te ontspannen – je zal je veel beter voelen, vol energie en harmonie met de buitenwereld.

 
Exclusieve massagekaars VIVALU Tribe
 
 
Aanmelden om een reactie achter te laten
De Betovering van Geuren:
Mijn Reis door Emoties en Herinneringen