De meest aangename geurbeleving

Verbeter vandaag uw luchtkwaliteit met onze geursystemen


Start mijn gratis proefperiode

Altijd en overal controle

Dit geursysteem is zo gemakkelijk te gebruiken. Je regelt het allemaal via je smartphone, tablet of pc met behulp van ons gratis gsm-app. Waar en wanneer je maar wilt! Zo zie je onder andere of je systeem nog naar behoren werkt, welke geur er wordt verspreid en hoeveel geurolie er nog in je geurcartridge zit.
De geurintensiteit aanpassen? Simpeler kan bijna niet.
Veranderen je openingstijden? Dan wijzig je ook deze heel makkelijk, en verbruik je alleen geurolie op de momenten dat jij dat wilt! Ook erg handig: wanneer je geurcartridge bijna leeg is, dan sturen wij je een notificatie. Wil je het monitoren helemaal aan ons overlaten? Ook dat kan. Zorgeloos genieten noemen we dat !

De installatie? Laat het aan ons over!

Jouw geursysteem installeren? Laat het aan ons over! Wij garanderen dat je geursysteem binnen de kortste keren werkt. Met slechts een paar klikken heb je je nieuwe geur zonder poespas geïnstalleerd.

Verbinden via WiFi

Met een wifi-verbinding is ons geursysteem altijd en overal volledig controleerbaar. Als je internetverbinding wegvalt, schakelt ons systeem automatisch uit! Revolutionair in de wereld van geurmanagement!

Een geur die als gegoten past

Met ons grote aanbod aan geuren is er altijd wel een die bij jouw specifieke doel en omgeving past. De geuren worden in een cartridge van 400ml of 2000ml geleverd. Deze gaat gemiddeld drie tot vier maanden mee, afhankelijk van de ingestelde geurintensiteit en verneveltijden, de geurolie en de grootte van de ruimte.

Enkele voorbeelden van onze projecten


geurbeleving op kantoor

Gebouw & kantoor

Het gebruik van geuren in jouw kantoor kan stress verminderen, de productiviteit verbeteren en je werknemers tevreden houden. Laten we eens kijken hoe geurmarketing jouw bedrijf ten goede kan komen! 

Retail

Mis geen voordelen voor je winkel! Het aanwezigheid van een geur in winkels heeft aangetoond dat het de klanttevredenheid en loyaliteit verhoogt, de verkoop gaat stijgen en zelfs de algehele winkelsfeer verbetert. Het is tijd om je te onderscheiden van je concurrenten met de passende geuren die een gedenkwaardige klantervaring creëren. 1010ZEN biedt state-of-the-art technologie die niet alleen de winkelervaring van je klanten verbetert, maar ook je winst verhoogt. 

shallow focus photo of BMW emblem

Autoshowroom

Geurmarketing gebruiken voor je autoshowroom kan je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Klanten brengen gemiddeld 12 minuten door in de showroom en hun neus is ongeveer 90% van die tijd actief. Lees verder voor meer informatie over hoe jouw bedrijf kan profiteren van geurmarketing om nieuwe klanten aan te trekken en meer auto's te verkopen. Installatiemogelijkheden

STAND ALONE

De geur wordt verspreid eenvoudig binnen de betreffende ruimte

DIRECT INJECTION

De geur wordt in een direct aangrenzende ruimte geïnjecteerd 

AIR CONNECTED

De geur wordt via het ventilatiesysteem verspreid

SCENT CHANNEL

Voldoen voorgaande oplossingen niet aan je behoeften, we maken een geursysteem op maat

Eenvoudig zelf te bedienen

Alle geursystemen zijn eenvoudig met de smartphone te bedienen via de app :  

  • Je eigen geur-tijdschema instellen (zo verbruik je alleen geurolie wanneer dat nodig is)

  • Vulstand controleren (hier zie je meteen hoe vol je geurcartridge is)

  • Geurintensiteit aanpassen (als je de geur beter wilt ruiken of iets subtieler maken)

  • Support (in deze app bieden we online support aan. Loopt iets niet naar je wensen? Dan staan we klaar om je verder te helpen.)


Kies je geur

Onze geuradviseur komt graag persoonlijk bij je langs om je te begeleiden doorheen de hoeveelheid geuren uit onze catalogus. Samen kiezen we een geur die perfect aansluit bij de visie, het interieur en het DNA van je zaak

"Plug & Play"

Na de keuze van je geur, komen onze geurmonteurs de geurmachine installeren. Het systeem wordt eenvoudig met het internet via bv WIFI verbonden. Plug & play dus. 

Genieten maar

Vanaf de aansluiting van de geurmachine duurt het slechts 7 seconden en de geur is al aanwezig in de ruimte! 

Haal diep adem en geniet!