Stand Alone

Een stand-alone installatie is het meest voorkomende type installatie. Het is eenvoudig te installeren en binnen max een half uur te doen.

De machine wordt eenvoudig in de betreffende ruimte geïnstalleerd en kan zowel een ruimte in uw huis als op kantoor zijn.

Wat is ervoor nodig? 

  1. Stopcontact

  2. jouw Wi-Fi code

Vraag je gratis demo aan

Air Connected

Bij Air Connected-installatie koppelen wij je geursysteem aan je bestaande luchtventilatiesysteem. Hierbij plaatsen we het geursysteem boven het plafond of in een technische kast. Via een geurleiding wordt de geurnevel in het luchttoevoerkanaal geïnjecteerd.

De geur wordt overal verspreid, wat betekent dat het niet alleen een enkele ruimte zal bedekken, maar zich door het hele gebouw zal verspreiden.


Test aanvragen

Direct injection

Dit is een installatie techniek waarmee je de geur rechtstreeks in een aangrenzende kamer kunt injecteren. Er wordt een kleine opening in de muur gemaakt en de geur wordt via een buisje de ruimte ingespoten. Deze type van installatie kan worden gebruikt als je de geurmachine uit het zicht wilt ruimen. Een geuroplossing voor in hotels, restaurants, kantoren en andere ruimtes waar mensen een prettige omgeving willen creëren.

Aanvragen

Scent Channel

Is er geen geschikt luchtventilatiesysteem aanwezig? Dan kunnen onze monteurs zonder probleem een autonoom geurkanaal installeren. In dat geval leggen zij boven het (systeem)plafond een buizensysteem aan met uitblaaspunten in de gewenste ruimten.


Contact opnemen