Welkom bij 1010ZEN (ten ten zen)

"Je neus weet het"

 

Geur is de brug naar geluk!

Geur kan onverwacht plezier bieden.

Geur kan een krachtige trigger zijn voor emotie. Het heeft het vermogen herinneringen op te roepen, ons te troosten en onverwacht plezier te verschaffen. Wij geloven in de kracht van geur omdat het een unieke manier is om contact te maken met onze omgeving en verschillende momenten te beleven.

Geuren kunnen ons terugbrengen naar onze kindertijd of ons herinneren aan onze favoriete plaatsen. Ze kunnen een atmosfeer creëren die ontspanning bevordert of ons oppept.

Gelukkig worden door iets zo kleins als een geur? Het is bijna te mooi om waar te zijn! Maar geloof ons als we zeggen dat het kan én dat het werkt. Geuren dringen tot in je hart door en maken je gevoelig voor de magische momentjes waarop je jezelf even vergeet en alles wat er mis is omarmd met liefde.

Zo voegen wij met 1010ZEN steeds meer magische momentjes toe aan de wereld, binnenshuis en buitenshuis! We zijn dan ook verantwoordelijk voor vele glimlachen…


Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over onze producten en diensten.

Met vriendelijke groeten,

Evgenia en Patrick

 

 Evgenia Balabkina, Zaakvoerder & Geuradviseur

Oprichter en chief visionair, Jenny is de drijvende kracht achter het bedrijf. Zij houd van haar handen vol houden door mee te werken aan de ontwikkeling van de geurmarketing, testen van de nieuwe producten, geuradvies en klantervaringstrategieën.

"Ik vind het geweldig om reacties van klanten te zien als ze de juiste geur vinden, evenals hun gezichten wanneer ze de geuren zoals "warme appeltaart" of "vers gemaaid gras" ruiken. De stemming in de ruimte stijgt meteen en iedereen fleurt op. Dat doet me plezier dat we onze klanten kunnen helpen die perfecte geur te vinden en zich te onderscheiden. We zien enorme veranderingen in omgevingen als we ze eenmaal hebben geparfumeerd" 

Patrick Vaesen, CFO & Geurmonteur

Patrick, met zijn internationale ervaring, helpt ons de cijfers gemakkelijk te begrijpen en te verbeteren. Hij is vastbesloten om succes te stimuleren en levert zijn professionele inzicht om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Buiten al die bovengenoemde kwaliteiten is Patrick ook een "handige Harry" wat de geursysteemmontage betreft, hij ervaren specialist in het luchtverplaatsing en weet zeker waar het beste plaats is om uw bedrijf in een "neusopslag" lekker laten ruiken.