Welkom bij 1010ZEN (ten ten zen)

"Je neus weet het"

Over ons
Welkom bij 1010Zen, wij zijn Patrick en Jenny en fans van lekker geurende huis.
In ons zoektocht naar de juiste geur voor ons huis en heel veel producten uit te proberen, zijn wij tot de conclusie gekomen dat er weinig producten op de markt waren die natuurlijke en kwalitatieve geuren bieden.
Wij vroegen ons of het anders kon en besloten via onze geurenwebsite voor iedereen het mogelijk maken om de betere geuren te vinden voor ieder wens en voor elke ruimte van je huis of bedrijf.

Hoe

Wij zochten en blijven zoeken de wereld af naar de beste producten voor jouw huiskamer, keuken of slaapkamer: 100% natuurlijk, zonder chemische stoffen én niet onbelangrijk met een lange gebruiksduur en krachtige geurbeleving!

Zorgvuldig en met veel aandacht aan de ingrediëntenlijst hebben wij enkele merken geselecteerd en eerst op ons eigen omgeving getest. 

Alle producten die wij aanbieden zijn artisanaal en vakkundig gemaakt door de mensen met veel liefde en passie. Geurstokjes en geurkaarsen van de beste essentiële oliën, om je opnieuw te verbinden met de natuur en jezelf. 

Alle producten op onze website beloven 100% natuurlijke ingrediënten te bevatten en nooit op dieren getest te zijn geweest in hun ontwikkelingsproces.

Onze gekozen merken hebben elk hun eigen verhaal en geschiedenis 

Waarom

We willen graag onze passie voor geuren en aromatherapie delen en hopen dat je zult genieten van de geuren die we te bieden hebben om je huis veel gezelliger en evenwichtiger te maken.

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Als je vragen, tips of ervaringen wilt meedelen, mag je ons altijd iets laten weten. Wij reageren altijd!

´´JE NEUS WEET HET…´´

Blijf Zen met 1010 (ten ten):)

Groetjes

Patrick&Jenny

 Evgenia Balabkina, Zaakvoerder & Geuradviseur

Oprichter en chief visionair, Jenny is de drijvende kracht achter het bedrijf. Zij houd van haar handen vol houden door mee te werken aan de ontwikkeling van de geurmarketing, testen van de nieuwe producten, geuradvies en klantervaringstrategieën.

"Ik vind het geweldig om reacties van klanten te zien als ze de juiste geur vinden, evenals hun gezichten wanneer ze de geuren zoals "warme appeltaart" of "vers gemaaid gras" ruiken. De stemming in de ruimte stijgt meteen en iedereen fleurt op. Dat doet me plezier dat we onze klanten kunnen helpen die perfecte geur te vinden en zich te onderscheiden. We zien enorme veranderingen in omgevingen als we ze eenmaal hebben geparfumeerd" 

Patrick Vaesen, CFO & Geurmonteur

Patrick, met zijn internationale ervaring, helpt ons de cijfers gemakkelijk te begrijpen en te verbeteren. Hij is vastbesloten om succes te stimuleren en levert zijn professionele inzicht om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.