— Geursensatie op maat —

Bij 1010ZEN begrijpen we de kracht van geur en hoe het een buitengewone dimensie kan toevoegen aan jouw evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsbijeenkomst, productlancering of ander speciaal moment, onze geursystemen staan klaar om de zintuigen van jouw gasten te prikkelen en een blijvende indruk achter te laten.


Waarom kiezen voor onze geursystemen?

Maatwerk voor elke gelegenheid: 

We bieden een breed scala aan geuren die aansluiten bij diverse thema's en sferen. Van energieke citrusaroma's tot rustgevende lavendeltonen en alles daartussenin, we hebben de perfecte geur voor jouw evenement.

Flexibiliteit en eenvoud:

Onze geursystemen zijn eenvoudig te installeren en aan te passen aan de grootte en indeling van jouw evenementenlocatie. Met instelbare geursterktes en programmamogelijkheden kun je de geurervaring nauwkeurig afstemmen op jouw wensen.

Deskundige begeleiding:

Ons team staat klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste geur(en) en om technische ondersteuning te bieden tijdens jouw evenement. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat jij je kunt concentreren op de totale beleving.

Hoge kwaliteit en veiligheid:

Onze geursystemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de relevante veiligheidsnormen. We zorgen ervoor dat onze geuren veilig en aangenaam zijn, zonder schadelijke stoffen of allergenen.

Hoe werkt het?

Consultatie: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult. We bespreken jouw evenement, thema en gewenste geurbeleving.

Aanbeveling: Op basis van jouw behoeften en voorkeuren adviseren wij de juiste geuren die passen bij jouw evenement.

Installatie en instructie: Ons team zal de geursystemen installeren op de gewenste locatie en je voorzien van duidelijke instructies over het gebruik en onderhoud.

Geniet van de geursensatie: Tijdens jouw evenement zorgen onze geursystemen voor een betoverende geursensatie die jouw gasten zal verrassen en verwonderen.

Ophalen en retourneren: Na afloop van het evenement zorgen wij voor het ophalen van de geursystemen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het reinigen of onderhouden ervan.

Neem vandaag nog contact op en ervaar de magie van geur op jouw evenement!

Splits e-mailadressen met een komma.