Geurbeleving op kantoor

Foto: kantoor "PSG Group" te Hasselt, wordt begeurd door 1010ZEN

Geurbeleving op het kantoor heeft een positief effect op:

  • De efficiëntie van het personeel

  • De vorming van klantloyaliteit aan je bedrijf

  • Het opbouwen van vertrouwensrelaties met je partners

  • En zeker op je gemoedstoestand in de onzekere tijden

Geurmachines voor de kantoren worden geselecteerd rekening houdend met de oppervlakte en de eigenschappen van een ruimte.

Voor kleine kantoren, recepties of lobby’s is het meestal voldoende om apparaten met een laag vermogen te gebruiken.  
Voor aromatisatie van de gebouwen met een complexe lay-out, het kan nodig zijn dat er een verbinding moet gemaakt worden met een gemeenschappelijk ventilatiesysteem en daar zijn onze onlangs vernieuwde geursystemen van toepassing.

Hoe werkt het?
Professionele slimme geurmachines zijn uitgerust met een programmeerfunctie en worden met “My Sense” app bestuurd via je gsm :
ze worden automatisch in- en uitgeschakeld in overeenstemming met de openingsuren en het gewenste niveau van aroma-intensiteit.

Dankzij dit wordt de aromatische vloeistof zuiniger geconsumeerd en vermindert het ook de mogelijkheid dat werknemers vergeten het apparaat in- of uit te schakelen.
Aangename interieurgeur geeft een lading van levendigheid en een positieve sfeer, verlicht vermoeidheid, helpt te ontspannen en beschermt tegen stress.
Geurbeleving op kantoren, bedrijfscentra of showrooms lost veel werkongemakken op en heeft een positief effect op het versterken van de positie van het bedrijf ten opzichte van de concurrenten.

Geurmachine gratis testen in je kantoor? Vul het formulier onder

Reactie van Gunter Vanroy , mede-eigenaar "PSG Group" Hasselt:

"In ons kantoor gebruikten we steeds dure geurstokjes op alle plaatsen maar de geur bleef niet lang. Daarom besloten we voor de geurmachines van 1010ZEN te gaan en zien wat dit bracht. W kunnen ons kantoorgeurtje niet meer missen en de collega's zijn zeer positief over. Positieve en motiverende sfeer is gegarandeerd!"