Geur als motiverende factor voor op kantoor
AANGENAME SFEER VOOR JE WERKNEMERS

Je werknemers die constant gestrest of vermoeid zijn? Het is van cruciaal belang dat je de juiste sfeer creëert om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf langdurig succes heeft. Zonder aangename werkomgeving als één van de motiverende factoren, krijg je een hoog personeelsverloop.

Een gelukkige werknemer is een effectieve werknemer. Een tevreden klant is een trouwe klant. Maar hoe maak je je medewerkers blij? 

Moderne kantoor is de constante zakelijke bijeenkomsten, presentaties, vergaderingen en veel hardwerkende mensen. 

Geurbeleving op het kantoor heeft een positief effect op: 

1. de efficiëntie van het personeel, 

2. de vorming van klantloyaliteit voor jouw merk, 

3. het opbouwen van vertrouwensrelaties met je partners. 

Aangename werksfeer met behulp van geuren

Het hele idee van de geurbeleving is al meer dan een millennium bekend, maar het gebruik van geuren om een gunstige sfeer op een werkplek te creëren is relatief recent geworden. 

's Werelds oudste en 4de grootste Japanse cosmeticabedrijf Shiseido gebruikt een speciaal ontworpen aromatische essence in zijn kantoren, waardoor het aantal fouten van werknemers met 54% wordt verminderd. 

Goed geselecteerde interieurgeur verhoogt motivatie van de werknemers, stelt hen in staat om de concentratie langer te behouden, vermindert vermoeidheid, verbetert de perceptie van nieuwe informatie en vermindert het aantal fouten bij de uitvoering van taken. Uiteindelijk heeft het een positief effect op de productiviteit in de organisatie. 

Creatieve sfeer = 😊, 7 geurentips voor elk wat wils!

1. Jasmijn, tea tree, gember en jeneverbes helpen de hersenactiviteit te verbeteren. Geschikt voor werksituaties die brainstormen en hoge intellectuele kosten vereisen. 

2. Aroma's van basilicum en neroli verhogen de efficiëntie. 

3. Lavendel, salie, eucalyptus en rozemarijn verbeteren het geheugen. 

4. Aroma's van basilicum, eucalyptus, munt, citroen en koffie geven energie en verdrijven slaperigheid. 

5. Tijm, lavendel en citroenmelisse helpen om te ontspannen en rust te voelen. Ideale optie voor een rustruimte. 

6. Vanille, groene appel en chocolade kan worden gebruikt om de verkoop te verhogen: het draagt bij aan de productie van serotonine - het hormoon van geluk, geeft je vreugde, rust en veroorzaakt onbewust een gevoel van vertrouwen.

7. Citrusvruchten, vanille, lavendel en munt hebben een gunstig effect op de werksfeer op kantoor. Daarnaast hebben subtiele houtachtige en frisse composities een positief effect. 

Geuren & easy businessdeals? Check!

Een doordachte sfeer creëert een comfortabele omgeving voor onderhandelingen, omdat een persoon onbewust meer vertrouwt op een plek met een aangename geur:

1. Nobele geuren van sandelhout, leer, ceder, Indiase boom, oosterse kruiden en vijgen zijn geschikt voor de kantoren van bedrijven die zich positioneren als een stabiel, betrouwbaar merk. 

2. Frisse aroma's van delicate zeebries, witte lotus of komkommer zijn geschikt een organisatie waarin vooral een jong energiek team werkt of een merk die een “jeugdige” uitstraling naar buiten wilt communiceren.

3. Heldere tonic aroma's van koffie, groene appel, citrusvruchten, bergamot en witte wijn zijn geschikt voor een creatief bedrijf of een marketing bureau. 

Geurneutralisatie 

Slechte geuren kunnen ongemak, afwijzing bij zowel werknemers als klanten, hoofdpijn, misselijkheid veroorzaken en zelfs ernstige migraine bezorgen. 

Het negatieve invloed op mensen, die een vergaderruimte binnenstappen, hebben de geuren van zweet, deodoranten, voedsel, sigarettenrook, mufheid... 

Het is erg belangrijk om niet alleen de onaangename geur te maskeren, maar ook om deze volledig te neutraliseren. Voor dit doel wordt een speciaal absorberend effect toegevoegd aan de geuroliën, dat 100% alle vreemde geuren elimineert en hun negatieve impact op klanten en werknemers vermindert. 

Geurmachines voor op kantoor

Onze professionele slimme geurmachines zijn uitgerust met een programmeerfunctie en worden met “My Sense” app bestuurd via je gsm : ze worden automatisch in- en uitgeschakeld in overeenstemming met de openingsuren en het gewenste niveau van aroma-intensiteit.

Dankzij deze handige app wordt de geurolie zuiniger geconsumeerd en vermindert het ook de mogelijkheid dat werknemers vergeten het apparaat in of uit te schakelen. 

Aangename geur geeft een lading van levendigheid en een positieve sfeer, vermindert vermoeidheid, helpt te ontspannen en beschermt tegen stress. Geurmarketing van kantoren en bedrijfscentra lost op veel meer werkongemakken dan je denkt en heeft een positief effect op het versterken van de positie van het bedrijf ten opzichte van de concurrenten.

We bieden geuren die gegarandeerd de productiviteit en creativiteit op je werkplek verhogen. Onze producten zijn veilig, effectief en betaalbaar. Omdat onze geuren verkrijgbaar zijn in allerlei soorten aroma's, is er voor elk wat wils!

Geurmachine testen in je werkomgeving? Vraag het hier aan. 


 Aanmelden om een reactie achter te laten
De Kracht van Geur in Commerciële Omgevingen